Tsjechie / Polen


 

 

 

 

 

Door op de rechter foto (kaft fotoboek) te klikken ontvouwt zich een fotoboek.

 

 

In Tsjechie net voorbij het Reuzengebergte op de Pools-Tsjechie grens vind je Country Hill van Bastiaan Nijen Twilhaar. In de winter organsieert hij vanuit Polen sneeuwscootertochten in de besneeuwde Bergen. De rest van het jaar, als de sneeuw weg is, organiseert hij vanuit pesnioen Country Hill endure tochten. Wel je Eigen motor meebrengen maar voor de rest is alle incklusief. Bastiaan nam vijf keer deel aan de Dakar Rally. Drie keer reed hij hem uit op de motor en een keer op een quad. De andere keer ging de quad stuk.
Klik op onderstaande afbeelding en je kunt het verhaal lezen wat in 2012 in Noppennieuws verscheen. Het is voor mij al meer dan tien jaar geleden dat ik voor het eerst bij Country Hill te gast was. Sindsdien is er altijd een vriendschappelijke band geweest met deze organisatie.
Vanaf 2016 ben ik me bezig gaan houden met het maken van allroad routes in het Tsjechisch-Pools grensgebied. Routes voor zware off road motoren. Daar leent het gebied zich ook uitstekend voor. Inmiddels hebben we nog twee andere uitvalsbasis gevonden. Eentje in Polen (Zielona Gora) en eentje in Tsjechiƫ (Nove Mesto Pod Smrkem / Ludvikov).

Allroadtour 2016

Allroadtour 2016.

Allroadtour 2015

Allroadtour 2015

Allroadtour 2015

Allroadtour 2015

Allroadtour 2015 met rechts Bastiaan Nijen wilhaar van Country Hill.

Allroadtour 2015, bezoek motormuseum.

 

Allroadtour 2015 motomuseum.

Allroadtour 2016.

Allroadtour 2014.

Allroadtour 2014

Allroadtour 2015, jaarlijkse straatrace in Horice (half augustus). Door de stad en door het bos. Heel bijzonder.