Portugal off road

Na een aantal off road vakanties in Portugal is het plan ontstaan om voor kleine groepjes in Portugal off road trips te gaan organiseren. Niet in het dichtbevolkte en toeristische Algarve maar in de iets noordelijker gelegen dunbevolkte provincie Alentejo (gebied grofweg tussen Algarve en Lissabon). De trips worden op maat samengesteld. De routes worden aangepast aan het niveau van de deelnemers en er wordt altijd in kleine groepjes (max 4 personen plus gids en eventueel sluitrijder) gereden. Er kunnen ook raids van 5 tot 7 dagen met eigen motoren worden georganiseerd. Met voorrijder of zelf met eigen GPS.
Ter plekke zijn motoren (KTM EXC 450) en kleding beschikbaar. Wat het kost? Dat hangt helemaal af van je wensen, het aantal rijdagen en de grootte van de groep. Je vliegt op Faro (vanaf Eindhoven,  Amsterdam, Rotterdam, Weeze of Düsseldorf)

Meer weten? Bel dan vrijblijvend 06-36 184 088 of stuur een mail naar info@portugaloffroad.nl.

Ook ideaal voor beginners
Nog nooit off road gereden en heb je zelf geen off road motor maar wil je dolgraag eens zo’n offroadavontuur meemaken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze trips zijn ook uitermate geschikt voor mensen die geen of weinig off road ervaring hebben. Het gebied leent zich zowel voor eenvoudige als ook voor moeilijkere off road routes. Voldoende motorervaring is wel een must.  Indien een groepje moet worden samengesteld wordt er vooraf goed gekeken of het niveau van de deelnemers ongeveer hetzelfde is. Het groot deel van de deelnemers komt iedere jaar weer terug.
Er kan het hele jaar door worden gereden behalve in juli, augustus en begin september. Dan is het er simpelweg te warm, te droog, te brandgevaarlijk, te druk en te duur.
De dagtrips worden georganiseerd vanuit een vaste locatie midden in het off road gebied grofweg gelegen tussen Ourique en Odemira in de zeer dunbevolkte provincie Alentejo.
Heb je  vragen, bel gerust 06-36 184 088 of mail info@portugaloffroad.nl. Meestal krijg je dezelfde dag nog antwoord.
Scroll naar beneden voor meer foto’s op kijk op https://www.facebook.com/PortugalOffroad
Introductiefilmpje’s

Bovenstaand filmpje is gemaakt door Wessel de Vries (januari 2023). Zo groen als het op deze beelden tref je alleen in de wintermaanden.

De meest recente foto’s bekijken? Blader dan eens door dit uitgebreide fotoboek.

Filmpje gemaakt door Arnout Cornelissen mei 2017

Film gemaakt door Martijn Stokkel, mei 2017


Bovenstaande beelden (links) zijn gemaakt door een van de (onervaren maar niet onverschrokken) deelnemers (Edo Haan) tijdens een vijfdaagse trip in Alentejo eind mei 2013. Rechts zijn beelden van november 2016.

Klik HIER of HIER voor een filmimpressie van wat rijden in de Alentejo inhoudt. Dit zijn opnamen gemaakt in september als alles dor en droog is. In de winter en het voorjaar is alles groener.